Volle maan, de Jasmijn geurt, de zomer begint

Volle maan, de Jasmijn geurt, de zomer begintVolle maan, de Jasmijn geurt, de zomer begint

 

Volle maan, de Jasmijn geurt, de zomer begint.

De Jasmijn in volle bloei, de merel zwijgt, avond valt.

Te weinig tijd om nu net dat ene moment te vangen: het licht (de kleuren dus) veranderd razendsnel. Altijd een uitdaging die het uiterste van je vergt. Bijna op hetzelfde ogenblik dat het mij raakt iets neerzetten in beeld, alsof je het leven zelf even vast kunt houden, in je handen.

Het is een passie.

 

 

Hierbij: De Jasmijn geurt, pixels, ’15. De kleine afbeelding toont het werkstuk in z’n geheel. Als luxe print verkrijgbaar in diverse formaten. Beperkte oplage. Neem contact op. Meer in gallery Tuinatelier. En wat foto’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven