De Warme Winkel speelt de Warme Winkel

De Warme Winkel speelt de Warme Winkel

 

De Warme Winkel speelt de Warme Winkel in de Stadsschouwburg, Amsterdam. Razende reporter Ben Wandelen bericht:

Before

‘Nadat jarenlang een hoofdstedelijke kunstkop tevergeefs tegen mij had aangezannikt, heb ik in januari 2013 de stoute schoenen dan toch maar eens aangedaan… het vroor en De Warme Winkel speelde de überlaatste reprise van hun Villa Europa; dat bleek nog eens ergens over te gaan én zeker ook om te lachen. Het was voor mij het begin van meer; zag er inmiddels 15… en vanavond? De Warme Winkel speelt De Warme Winkel én dáár heb ik ouderwets veel zin aan!’

After

‘De Warme Winkel speelde zojuist de Nederlandse première van hun magnum opus: De Warme Winkel speelt De Warme Winkel… én jawel… alles wat er over geschreven is waar! Echt helemaal… én met authentiek aanzwellend applaus! Dik verdiend applaus… Ik kwam bekaf doch verlicht buiten…’

 

 

Hierbij:  Detail van The tail of the tiger – nr. 10, uit de Yi Jing. Zie Lotti Looks. De Warme Winkel. Deze voorstelling. Stadsschouwburg Amsterdam. Meer Ben Wandelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven