En dan heb je een hit geschreven – Eat, Pray, Love

En dan heb je een hit geschreven – Eat, Pray, Love

 

En dan heb je een hit geschreven – Eat, Pray, Love, weet je het boek nog? Je hebt het voor elkaar als schrijfster. En nog na-sidderend van de schok ontdek je dat je plots voor een groot probleem bent komen te staan. Is het mogelijk om zulk succes te herhalen? En hoe dan?

Help!

Schrijfster Elizabeth Gilbert vertelt vrolijk en openhartig over de ellende die een hit voortbrengt. En over hoe creativiteit en inspiratie werken, en niet werken, met een enkele dichteres en en een songwriter als voorbeeld. Ruth Stone en Tom Waits

Als je het opbrengt om zo’n überpositieve TED- talk te bekijken, dan pik je in deze wel iets op over creativiteit. En over waarom ik zelf het liefst altijd teken-. en schildersmateriaal bij me heb. Altijd alert om het goeie moment niet te missen. Bekijk de video:  TED talk Your elusive creative genius | Elizabeth Gilbert. En maak er wat moois van. (En dat is geen verplichting, hahaha!)

 

 

Hierbij: een detail uit een van m’n schilderijen, de hemel mag weten welke. Eat, Pray, Love:  de trailer van de film.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven