Een heel jaar verder en toch: volle maan, de Jasmijn geurt, en de zomer begint

Volle maan, de Jasmijn geurt, de zomer begintEen heel jaar verder en toch: volle maan, de Jasmijn geurt, en de zomer begint

 

Een heel jaar verder en toch: alweer volle maan, de Jasmijn geurt weer, en de zomer begint – alweer. Nu ja, niet op het moment dat ik dit schrijf, het regent nu overdreven overdadig, maar het was ook wel te droog. Dit jaar staan er enorme Jasmijntakken in huis te geuren, naast de grote print die bij deze tekst begeleidt. Buiten buigen de bloeiende takken zich diep onder de waterlast. Lopend door de tuin moeten wij hier nog net niet op de knietjes om er onderdoor te komen. Maar een buiging, dat mag wel eens op z’n tijd. Kijk maar eens bij de zojuist toegevoegde gallery: Tuinatelier

 

 

Vorig jaar. En enkele foto’s.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven