Maanziek

MaanziekMaanziek

 

Maanziek. Beetje mal van de maan. Waanzin? Het is vooral prachtig buiten bij volle maan. En weer eens niet-te-doen om dat te schilderen. Dus reuze-interessant voor mij. Je ziet geen hand voor ogen, en toch baadt alles om je heen in een wonderlijk wit licht. Die duisternis, daar is iets mee.

Lunatic

En het ergste is natuurlijk hoe snel de maan verschuift, en hoe snel de schaduwen veranderen. Alles is stil, tenminste als je niet op het gedonder in de struikjes let. Katten, egels, en nog veel meer gespuis, ik zal ze niet noemen. Laat je niet afleiden, door-schilderen! Straks is het weg. Godzijdank geeft een tablet licht zodat je je werk kunt zien. Tenminste, zolang je zelf niet met je ogen dicht werkt, omdat je het allemaal zo nodig op je gevoel wilt varen. Je bent ook net gek, als je dat midden in de nacht gaat zitten doen. 

Het gehele werkstuk, en veel meer, is hier te zien: Gallery Tuinatelier. Ga maar kijken.

 

 

 

Hierbij: Details van een werkstuk uit het tuinatelier, kijk hier. Over Duisternis en kunst. Of kijk bij Met je ogen dicht. (Je zult het hier niet kunnen zien, maar tussen de wolken schittert zelf het rode lichtje van een vliegtuig, heel stilletjes – heel ver weg.)  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven