Van harte gefeliciteerd met je verjaardag – volle maan

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag - Volle maanVan harte gefeliciteerd met je verjaardag – het is ook nog volle maan

 

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Er zijn een paar jarigen in mijn omgeving vandaag, dus bij deze. En er zijn er vast wel meer, dus ook bij deze. Maar de kamer hoeven we niet te versieren, als jullie even naar buiten hebben gekeken vannacht: het is volle maan en de hele lucht was al versierd. Slingers van wolken, plus enkele subtiele kleurtjes. Het was mooi.

Pitten

Dankzij de tablet is het schilderen in het holst van de nacht iets beter te doen dan wanneer je met verf werkt. Daarvan kun je de kleuren dan niet zien, duh, en moet je op je geheugen werken: waar zat welke kleur blauw nu ook weer? Dat is nog een graadje lastiger. Lijkt op schilderen met je ogen dicht.

Hoewel, gewoon naar bed gaan en pitten, dat is ook een optie natuurlijk.

Maar de jarigen dan?

 

 

Hierbij: details van Summernight Aura, ’17, print, zie gallery Tuinatelier voor het geheel.  (Voor J. en A.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven