Ach jasses, alweer volle maan

Ach jasses, alweer volle maanAch jasses, alweer volle maan

 

Ach jasses, alweer volle maan, moet ik weer naar buiten om dat te tekenen… En jullie liggen dan lekker in je warme bedjes.

Gelukkig is het zomer, in de winter kunnen jullie het wel schudden, vrees ik.

En toch – als ik dan aan het tekenen ben – dan is dat toch weer een feestje. Helemaal in m’n eentje. Zalig.

En ze gaan weer vallen! Pak je potlood

Dinsdag. Dan is het zover met die maan. En – de sterren, die donderen ook weer naar beneden tegenwoordig. Dus begin je verlanglijstje maar alvast te schrijven. Dan kun je diep in de nacht, gestrekt in je tuin, in je bootje of op je balkonnetje, warm ingepakt en met een glaasje Glühwein bij de hand al je wensen afstrepen. Bij iedere vallende ster die je kunt spotten mag je er een doen. Goeie regeling. Vooral op 13 augustus wordt het bal. Al geeft die maan dan natuurlijk best wel veel licht.

(Alle info, en recepten, vind je hieronder, service of niet?)

 

 

 

Hierbij: Summer II, print, ’17. Deze was speciaal voor J. Dat weet ie. En je kunt ‘m in z’n geheel zien op in de gallery tuinatelier. Kijk er maar eens, en schaf maar eens iets aan. Waar draait deze site anders op. Behalve dan op de lol, en het antwoord op de ultieme vraag over het leven, het heelal en de rest.  Duh.

Meer: Kijk hier hoe ze vallen, die sterren, alle info die je nodig hebt. Recept voor glühwein, en laat het geluid gewoon uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven