Zomer – Tango op de Groenmarkt

Zomer - Tango op de Groenmarkt

Zomer – Tango op de Groenmarkt

Dat is weer even geleden, de allereerste keer dat ik de tango schilderde op de Groenmarkt in Amersfoort. Zo leuk dat ik al snel in allerlei plaatsen en bij allerlei tangofeesten begon te schilderen en tekenen. Kijk maar bij mijn galleries, of zie mij hier aan de slag.

Intussen dansen die dansers maar door, ze zijn zelfs via fotografe Marlena Waldthausen in de Volkskrant beland in Zo viert Nederland de zomer.  (Lees verder na de afbeelding)

Zomer - Tango op de GroenmarktWoensdag aanstaande, 29 augustus: dan is de allerlaatste keer van deze zomer – van 19.30 – 23.30. Op naar de Groenmarkt dus! Met een beetje mazzel kan ik er weer zitten tekenen, wie nog meer? (Lees verder na de afbeelding)

 

Hierbij: enkele details van de allereerste studies die ik maakte, stift en oliepastel op A4 papier.

Meer: bezoek Gallery Tango 1 , Gallery Tango 2 Lees hier meer over waarom, en hoe ik de tango schilder. Bekijk hier een video-impressie van Lidy Jansen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven