Zomaar het zonnetje – in de tuin

Zomaar het zonnetje - in de tuin 

Zomaar het zonnetje - in de tuin Zomaar het zonnetje – in de tuin

Zo af en toe niet, zo af en toe wel, die zon tegenwoordig, da’s even wat anders dan de lange hete zomer die net achter ons ligt. Maar regen of zon, de kleuren en ritmes van bomen en planten zijn alomtegenwoordig. Zolang we ze niet om zeep helpen. Bronzen venkel, bolle gele pepertjes, een enkele goudsbloem, perzikkruid (en zeepkruid natuurlijk), strooien hun composities in het rond. Heel handig als je net toevallig met je pastelkrijtjes in je handen staat. Met je vellen moerbeipapier voor je op tafel. Zal wel flow zijn. Of ‘in het moment’ zijn.

Naar ritmes luister je meestal met je oren. Kan ook met je ogen. Een paar planten, het stelt allemaal niks voor. Maar het is alles.

Meer: Tuinatelier , en lees ook Zo autonoom als een boom, of Noli me tangere.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven