Gallery

Galleries

Tango 1
Meestal geschilderd op formaten als 65 x 50 cm – 75 x 55 cm. Met gemengde technieken, op papier dat eventueel op doek gemonteerd wordt. Altijd live geschilderd, op tangosalons.

Klik hier voor de gallery


Tango 2
Kleiner werk, A4 en soms A3. Handiger bij de in-weer-en-wind-situaties. Op dezelfde wijze als bij Tango 1. Met inkt en penseel(stift) en een beetje kleur. Ook live, op tangosalons, alle muziek en bewegingen mee-beleefd. Recentelijk ook met een tablet. Hoe beter de dansers, hoe sneller ze zijn: dat resulteert soms in werkstukken van slechts enkele halen: erg goed werk.

Klik hier voor de gallery


Lotti looks
Iedereen heeft z’n eigen interpretaties, Lotti Heyboer koppelde werkstukken van mij aan de inhoud van haar eigen site. Verrassing.

Klik hier voor de gallery


Lust for life
A little garden of Eden. Door de ogen van een vrouw.

Klik hier voor de gallery


Portretten
Een keuze uit de vele portretten.

Klik hier voor de gallery


Tuinatelier

Een dwarsdoorsnede van alle werk dat in de tuin, en letterlijk naar de natuur ontstaan is. In daglicht, maanlicht en lamplicht, en met alle mogelijke materialen.

Klik hier voor de gallery


Dias Latinos 1

Acht jaar lang (minstens) ben ik schilderend en tekenend in de weer geweest met dit zomerse festival in het midden van het land. Als het even kon tegelijkertijd mee-dansend terwijl ik werkte. Vaak formaten rond de 65 x 50 cm, op papier (te monteren op doek) of op doek.

Klik hier voor de gallery


Dias Latinos 2

In die zelfde periode van acht jaar, nee ik jok, ook nog veel langer daarna maakte ik impressies op A4 formaat en iets groter van het geweldige feest. Of het ooit eens regende, of juist zinderend warm was: publiek en optredens, kleine gebeurtenissen tussen de bedrijven door, het omkleden of even uitpuffen – allemaal prima aanleidingen voor m’n werkstukken. 

Klik hier voor de gallery 


A Walk on the wild side

Een serie die gewijd is aan bijzondere mensen met bijzondere verhalen.

Klik hier voor de gallery


En…

Meer galleries volgen nog. Er zullen ook regelmatig  aanvullingen komen, al is het maar via de blogs.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar boven