Tuinatelier

Een overdaad aan bloei, waartussen je je werktafel hebt staan. Enkele foto’s. Kijk ook bij De Jasmijn bloeit. Jammer dat je de werkstukken hier niet in het echt kunt zien. Maar maak gerust een afspraak.

Niet Iets

De grote lijn in het werk is vrijwel altijd: momenten proberen te vangen – die nauwelijks te vangen zijn – omdat ze vluchtig zijn. Niet de onderwerpen, niet een geconstrueerd concept is de grondslag, maar wel: ontsnappen aan gedachten, denken, meningen. Zucht naar vrijheid. Verlossing. Het lukt mij het best door “er langs te glippen” – langs al dat denken en al die meningen, mee-surfend op de hoge snelheid die nodig is om het effect van verdwijnend licht, of het gefladder van een vleermuis in het halfdonker op mijn papier neer te zetten. Er-niet-zijn (in je brein). Niet Iets, zo noemde Anton Heyboer dat.

Info. De prints zijn in enkele formaten op kwaliteitspapier (in zeer beperkte oplage) te verkrijgen. Het overige werk is vaak acryl of gemengde technieken op papier of op papier dat op doek is gemonteerd. De formaten die genoemd zijn zullen niet altijd helemaal kloppen, maar geven een globale indruk van de maten van het werk aan. Voor aanschaf: neem contact op.

 

Scroll naar boven